Bilservice

Bilservice för alla bilmärken

Som auktoriserad MECA Car Service bilverkstad utför vi bilservice på alla bilmärken och följer respektive bilmodells serviceplan fullt ut. Vi använder oss alltid av originaldelar, vilket innebär delar av samma eller bättre kvalitet än de ursprungliga bildelarna.

Bilservice likvärdig märkesverkstaden

Vi har den senaste mjukvaran för att kunna släcka servicelampan på de allra flesta bilmärken och årsmodeller. Vår reparation, bilservice och stämpel i serviceboken är likvärdig den du får hos din märkesverkstad.

Sedan 2002 finns det EU-regler som ger dig som bilägare rätt att serva bilen var du vill. MECA-verkstäderna har kunskaperna och rätten att genomföra precis samma service eller reparation som biltillverkarens auktoriserade verkstad – även under din bils garantitid. MECA-verkstadens stämpel i serviceboken är lika mycket värd som den märkesauktoriserade.

Självklart så gäller också din nybilsgaranti till fullo när du servar eller reparerar er bil hos oss

Vi kan din bil

MECA Bilverkstad i Arninge har ett team av duktiga mekaniker och väntar på din bil. Att vara en MECA-verkstad innebär att vi har kompetensen att ta hand om alla vanliga bilar för att kunna erbjuda bilservice Täby. Det i sin tur innebär att det inte finns någon slentrian eller rutin där man skruvar på samma bilmärke dag efter dag, vecka efter vecka.

Varje bil som kommer in får den uppmärksamhet som den kräver – vi älskar nämligen vårt arbete och vi älskar bilar.

Vi utför bilservice täby på alla bilmärken.

Boka BAS Service

Endast 1995:- och följande ingår:

  • Olja, (upp till 5 L), ytterligare olja mot pristillägg
  • Oljefilter och oljeplugg sats
  • Service punkter enligt original service schema
  • Batteri test & djupladdning av batteri
  • Stämpel i service boken
  • MECA Assistans försäkring (enligt gällande villkor)

Välkommen med din bokning!